Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Ace bemutatása

 

Áttekintés

A Samsung Galaxy Ace egy 3,5 hüvelykes kapacitív kijelzővel rendelkező készülék, ami 320 x 480 pixel és 16 millió szín megjelenítésére alkalmas. Az Android OS 2.2.1-es verziójának működéséért a 800 MHz-es processzor és a 156 MB belső tárhely felel, ami első hallásra ugyan igen kevésnek tűnhet, de microSD kártya segítségével akár 32 GB-ig bővíthetjük. A gyártó egy 2 GB-os bővítőkártyát is a dobozba csomagol, hogy ne kelljen amiatt aggódnunk, hogy idejekorán elfogy a telefonunk belső memóriája. A Froyo-nak köszönhetően a legtöbb alkalmazást áttelepíthetjük az SD kártyára annak érdekében, hogy minél nagyobb szabad hely álljon rendelkezésre a telefon a futó alkalmazások számára. A HSDPA chip segítségével akár a 7,2 Mbit/s-os letöltési sebességet is elérhetjük 3G kapcsolaton keresztül. A készülék Wi-Fi b/g/n szabványokat támogatja, mely lehetővé teszi, hogy akár a leggyorsabb vezeték nélküli hálózatokhoz is csatlakozhassunk, a Bluetooth segítségével pedig további eszközökkel kommunikálhatunk. A DLNA támogatással a telefon az otthoni médiacenterünk elengedhetetlen részéve válhat, mivel igen könnyen összeköthetjük a szabványt támogató televíziókkal és médialejátszókkal. Az Ace egy 5 megapixeles hátlapi kamerával is rendelkezik, mellyel akár 2592 x 1944 felbontású képeket is készíthetünk. A jobb minőségű felvételek érdekében a LED-es vaku és a autófókusz sem hiányozhat a készülékből. Ha mozgóképet szeretnénk rögzíteni, akkor azt QVGA felbontásban, 15 képkocka/s sebességgel tehetjük meg, mely bár nem számít csúcsteljesítménynek, de a célnak tökéletesen megfelel. Sajnos előlapi kamerát nem találhatunk a készüléken, így videokonferenciát nem folyathatunk vele. Mivel a Samsung igen fontosnak tartja a multimédiás tartalmakat így nagyon sok készülékéből már nem hiányozhat az FM rádió, mellyel bárhol tudunk zenét és híreket hallgatni anélkül, hogy előre feltöltöttük volna különféle hanganyagokkal azt. A készülék a Samsung saját készítésű TouchWiz felhasználói felületét használja, mely azok számára lehet előnyös, akik még soha nem találkoztak Android OS-t futtató készülékkel. Mivel az Ace “csak” egy 800 MHz-es processzorral rendelkezik, ezért egyes funkciók elérését korlátozta a gyártó. A Samsung Galaxy Ace dobozában az androidos készülékeknél már megszokott kiegészítőket találhatjuk meg. A telefonon, az akkumulátoron, a 2 GB-os microSD kártyán és a hátlapon túl természetesen egy adatkábelt, egy hálózati töltőt, egy fülhallgatót is találhatunk a csomagolásban.

samsung galaxy ace

A készülék külseje első ránézésre igen érdekesnek tűnik, ugyanis kinézetében nagyban hasonlít korábbi testvéréhez, a Samsung Galaxy S-hez és némi Apple iPhone 4 irányvonalat is felfedezni vélhetünk a készüléken. A képekről azt hihetnénk, hogy a külső keret alumíniumból vagy valamilyen egyéb fémből készült, de sajnálattal tapasztaltuk, hogy ez nem így van. A készülék méretéhez képest igen könnyű és a külső műanyag burkolat miatt az mindössze 113 grammot nyom. A hátlap fényessége igen előnytelen, mivel a folyamatos használat mellett szinte mindig olyan hatást kelt a telefon, minta nem tartanánk tisztán. Feltehetőleg szerencsésebb választás lett volna, a Samsung Galaxy S-nél megismert, pöttyözött hátlap használata, matt kivitelben. Az Ace-n egy fizikai gombot találunk, amely a feladatok elvégzéséhez szükséges. A gyártó emellett két virtuális gombot is elhelyezett az előlapon, az egyikkel a helyi menüt hívhatjuk elő, a másikkal pedig könnyedén léphetünk vissza. Sajnos a HTC készülékekben megismert Haptic Feedback opciót nem érhetjük el, így nem kapunk visszajelzést arról, ha az alsó gombok egyike megnyomásra került. Az készülék minden oldalán találunk gombokat, vagy valamilyen nyílást. Alul a mikrofont, és az akkumulátor lepattintásához szükséges furatot helyezték el, az jobb oldalon a bekapcsoló gombot és a microSD foglalat kis ajtaját, míg a bal oldalon pedig a hangerőszabályzó gombokat érhetjük el. Felül egy kis ajtó mögött pedig a microUSB csatlakozót, mellette pedig a szabványos 2,5 mm-es jack aljzatot láthatjuk. Az Ace-be egy 1350 mAh-s akkumulátort helyeztek el, mely a gyártói specifikáció szerint legalább 420 óra készenlétet és 6,5 óra beszélgetési időt ígér 3G hálózaton.

samsung galaxy ace

Felület és használat

A készülék kezelőfelületeként nem a gyári Android OS-t használja, hanem a TouchWiz UI 3.0-s verzióját. A Samsung az első androidos UI próbálkozása némely felhasználó számára igen népszerűtlen volt, de ezt a TouchWiz 3. kiadásával sikerült kompenzálniuk. Az új kezelőfelület igazából semmi olyan plusz funkciót nem nyújt a rendszer számára, ami különféle ingyenes alkalmazásokkal ne lenne elérhető az Android Marketből, de mégis jóval kellemesebb és letisztultabb érzést nyújt. Természetesen feltelepíthetünk egyedi widgeteket és élő háttérképeket az alkalmazásboltból, az értesítési területet kinyitva könnyen elérhetjük a Wi-Fi, Bluetooth, GPS ki-bekapcsoló gombját, emellett pedig akár néma üzemmódba is rakhatjuk a készüléket, vagy kikapcsolhatjuk a képernyő automata elforgatását. Akár 7 kezdőlapot is beállíthatunk, de ezek aktív használata hosszú távon nem javasolt, mivel nagyban lelassítják az operációs rendszer működését. Az egyes oldalakat igen könnyen átrendezhetjük, mindössze annyit kell tennünk, hogy a zoomoláshoz hasonlóan összehúzzuk az ujjunkat a kezdőlapon, és a megfelelő sorrendbe pakoljuk őket. A Samsung már a kezdetek óta a Swype billentyűzettel szállítja a készülékeit, mely egy igen könnyű beviteli módszert nyújt a felhasználók számára. Mint egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, a program már nyílt béta verzióban is elérhető, így sajnos az előretelepített verzió több hátránnyal jár, mint előnnyel. Meg kell várnunk azt, amíg a Samsung a TouchWiz következő verziójában engedélyezi a magyar nyelvi szótárat a Swype-ban, mert külön nem tudjuk azt frissíteni.

samsung galaxy ace ui

Hívás, üzenetküldés, levelezés

Híváskezelőként a Samsung által készített programot használhatjuk, mellyel szinte minden kapcsolatot kezelhetünk egy központi helyen. A tárcsázás funkción felül a kedvenceinket, a híváslistát és a névjegyeket is megtekinthetjük. Az egyes kapcsolatainkat csoportokba rendezhetjük, és természetesen a Google fiókunkkal is szinkronizálhatjuk. Az üzenetkezelő is egy speciális alkalmazás, mellyel igen egyszerű a rövid szöveges üzenetek megírása és elküldése. Nem meglepő módon, a szöveges üzeneteknél megjelenő szövegbuborékok ismerősek lehetnek azoknak, akik a piacon levő egyéb készülékeket is kipróbálták már. Az üzeneteinket akár hangulatjelekkel is színesíthetjük, melyet a menü gomb megnyomása után az “emotikonok” pontban érünk el. Az egyes beszélgetéseket pedig természetesen egyesével is törölhetjük.

samsung galaxy ace hívás

Az e-mail kezelő program a Froyo OS gyári beépített alkalmazása, melyen semmit sem változtatott a Samsung. Így igen egyszerűen kezelhetjük mind a Gmail, mind pedig a szabványos POP3/IMAP fiókjainkat. Az újonnan érkező levelekről természetesen a fenti állapotsoron tájékoztatást is kapunk. A TouchWiz UI egyik beépített programja a Social Hub, melyben az összes, ismerőseinkkel folytatott kommunikációt kezelhetjük egy helyen, így nem kell külön programot megnyitnunk, ha e-mailt vagy SMS üzenetet szeretnénk küldeni.

Internet

A készüléken böngészőként a Google beépített gyári, minimalista, webkit alapú alkalmazását használhatjuk. A kezelése igen egyszerű, mindössze annyit kell tennünk, hogy beírjuk az URL sorba a megtekinteni kívánt oldal címét, vagy a keresési feltételt és azonnal megnyílik a weboldal, vagy az alapértelmezett kereső. A Galaxy Ace-n akár 3 módon is nagyíthatjuk a weboldalak: a +/- gombokkal a böngésző alján, dupla kattintással és a “pinch-to-zoom” mozdulattal. Bár az Android OS 2.2 már támogatja a Flash tartalmak megjelenítését, a Samsung úgy döntött, hogy ezen a készülékén nem engedélyezik azt, mivel a hardver nem elég erős ahhoz, hogy minden tartalmat tökéletes, akadozás nélkül meg tudjuk jeleníteni. Sajnos ezt nem tudjuk kikerülni, mivel ugyanezzel a korláttal találkoztunk az LG Optimus One esetében is. Ha mindenképpen meg szeretnénk jeleníteni az Adobe szabványa által készített tartalmakat, akkor érdemes kipróbálni egy alternatív böngészőt, pl. a SkyFire-t.

Kamera

A készülékben egy hátlapi kamera található, mellyel maximum 5 megapixel felbontású képeket készíthetünk el, ami mobilkészülékek esetében megfelelő minőségűnek mondható. Ha videót szeretnénk rögzíteni, akkor azt QVGA felbontásban, 15 fps-sel tehetjük meg, mely szükséghelyzetben megfelelő lehet. Amennyiben tökéletes minőségű képet szeretnék készíteni, úgy mindenféleképpen külön fényképezőgépet vigyünk magunkkal. Sajnos a készüléken dedikált fényképezőgomb nem található, így csak az érintőkijelzőn keresztül vezérelhetjük az exponálást. Az egyes fényképeknél lehetőségünk van a GPS adatokat is elmenteni annak érdekében, hogy pontosan tudjuk, hol is készült az adott felvétel. A LED-es vaku és az autofókusz biztosítja, hogy mindig élesek és jól láthatóak legyenek a fényképeink. Az alkalmazással lehetőségünk van 8 db képből egy összefüggő panorámaképet is alkotni. Bár az 5 megapixeles felbontás manapság már nem tűnik oly soknak, de ha egy gyors felvételt kell elkészítenünk, akkor arra tökéletesen megfelel.

samsung galaxy ace kamera

Média és alkalmazások

A beépített FM rádió segítségével szinte bárhol hallgathatunk zenét anélkül, hogy előre feltöltöttük volna a készülékünket különböző médiatartalmakkal. A használatához mindössze annyit kell tennünk, hogy csatlakoztatjuk a fülhallgatót, ami antennaként viselkedik. A Hangrögzítő alkalmazással a készülékünket diktafonként is használhatjuk, így egy-egy személyes beszélgetést vagy előadást igen könnyen rögzíthetünk. Sajnos arra nincs lehetőségünk, hogy a telefonbeszélgetéseket felvegyük vele. A saját fájlok program segítségével az SD kártyán található tartalmakat érhetjük el, kezelhetjük (törlés, másolás áthelyezés) és osztatjuk meg. Ha egy képet vagy egy lementett dokumentumot szeretnénk továbbítani ismerőseinknek vagy kollégáinknak, akkor ezt is igen könnyen megtehetjük. Az Allshare funkció lehetővé teszi azt, hogy a különféle DLNA szabványt támogató eszközökhöz csatlakozzunk, és különféle médiaállományokat osszunk meg egymás között. Így akár egy gombnyomás segítségével hálózati médialejátszóvá alakíthatjuk Samsung Galaxy Ace telefonunkat. A koreai gyártó az üzleti szférában dolgozókra is gondolt, mivel a Thinkfree Office segítségével a legtöbb dokumentumformátumot megnyithatjuk, mely sokszor igen hasznos lehet, főként akkor, ha éppen úton vagyunk.

samsung galaxy ace fm rádió

Valószínű, hogy a Samsung is jól tudja, hogy a 800 MHz-es processzorral rendelkező készülék határait igen könnyen elérheti a felhasználó, így a beépített feladatkezelővel igen könnyen állíthatjuk le a háttérben futó alkalmazásokat, hogy erőforrást szabadítsunk fel a rendszer számára. Egy-egy hosszabb nap után ez a funkció meglehetősen hasznosnak bizonyulhat. Mivel a gyártó cég nem szeretné az egyes alkalmazások frissítését a szolgáltatókra bízni, így a SamsungApps segítségével egyszerűen frissíthetjük az egyes előretelepített csomagokat. Sajnos az operációs rendszer esetében ez az alkalmazás hasztalan. A program tulajdonképpen egy alternatívát kínálna a Marketre, de sajnos hazánkból csak a frissítési szolgáltatásai érhetők el.

Összegzés

Azt egy percig sem szabad elfelejtenünk, hogy a Galaxy Ace tulajdonképpen egy középkategóriás készülék, melyet megfizethető áron szeretne árulni a Samsung. Egyedüli hátrányaként talán a könnyű műanyag borítását lehet felhozni, mely első találkozáskor igen furcsának tűnhet, de egy egyszerű tokkal sokat javíthatunk az összképen. Az Android OS 2.2 nyújtotta lehetőségek szinte határtalanok, de bízunk benne, hogy a gyártó hamarosan frissíti majd a készüléket a Gingerbread OS-re (sajnos egyelőre erről bővebb információkkal nem rendelkezünk). A készülékben található 800 MHz-es processzor egy átlagos vásárló igényeinek tökéletesen megfelelő, de a koreai gyártó a beépített feladatkezelője segítségével igen könnyen kordában tarthatjuk az erőforrásigényes alkalmazásokat. A legújabb TouchWiz UI nagyon hasonlít a piacon levő egyéb sikeres készülékek felületére, de ez jelen esetben pozitív hatású, mivel a legtöbb esetben a változtatások előnyösek a felhasználók szemszögéből nézve. Az akkumulátor élettartamára sem panaszkodhatunk, mivel az okostelefonoktól elvárt, átlagos használat melletti 1-2 napos üzemidőt teljesíti az Ace. A 2011 januárjában bejelentett eszköz meghatározott szolgáltatónál már hazánkban is megvásárolható.

samsung galaxy ace benchmark

Megnevezés Tulajdonság
Processzor 800 MHz ARM 11 processzor, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 chipset
Belső memória 158 MB
MicroSD 2 GB, 32 GB-ig bővíthető
Hálózat GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100
Kijelző 3,5" TFT kapacitív érintőkijelző, 320 x 480 pixel
Kamera 5 MP, 2592 x 1944 pixel, autofókusz, LED vaku
Méret 112,4 x 59,9 x 11,5 mm
Súly 113 g
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA
Bluetooth 2.1
USB microUSB
Akkumulátor 1350 mAh
Készenléti idő 640 óra (2G) / 420 óra (3G)
Beszélgetési idő 11 óra (2G) / 6 óra 30 perc (3G)
Operációs rendszer Android 2.2

A készüléket a Samsung Magyarország biztosította a tesztünkhöz.

Samsung Galaxy Ace

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cbradqgqwllm

(hayqvl, 2018.08.19 06:17)

<a href=http://camadian-pharmacya.com>online pharmacy usa viagra</a>
viagra buy online ireland http://canadian-pharmacya.com

Капитальный ремонт квартиры

(Normandoorn, 2018.08.18 18:58)

Очевидно, почти все согласятся с этим, что ремонт квартиры – это сегодня очень хлопотная и дорогостоящая задумка, какая в основном поглощает громаду сил и вашего времени. Только на самом деле все далеко не так жутко, и многочисленные ремонтные работы сможете исполнить весьма на высокой скорости и без чрезмерных экономических каких либо затрат. В проекте возможно разузнать об этом, каким способом следует своими силами сделать разнообразные отделочные и обслуживающие мероприятия по жилью, и тогда вы удостоверитесь в том, что подобное реально совершенно не так уж сложно и расходно, как сможет показаться со стороны.

Детальнее:
<a href=http://meshka.ru/okna/1243-kak-vybrat-karnizy-dlja-shtor.html>ремонт стройка</a>

Dating With Couples For Sex

(JulianGraig, 2018.08.17 02:36)

Hi! We are friends, looking for interesting and fun guys to meet, enjoy your time and have fun sex. We can be found on the website by clicking on our photo Or click the link <a href=http://sexfreefoto.com>We are here</a>.
<a href=http://sexfreefoto.com><img src="http://sexfreefoto.com/images/5.jpg"></a>
We love you boys!!!Sex Dating 18
Sex Dating For Free Without Photos
Sex Dating Site
Sex Dating
Free Dating Site

В плей-офф еврокубков пробьются все три украинских клуба

(Matthewnop, 2018.08.15 02:02)

[url=http://www.ukrainefootball.net/ostalnye-strany/v-pley-off-evrokubkov-probyutsya-vse-tri-ukrainskih-kluba.html]http://www.ukrainefootball.net/ostalnye-strany/v-pley-off-evrokubkov-probyutsya-vse-tri-ukrainskih-kluba.html[/url]
Горняки в группе F Лиги Чемпионов ворвались в борьбу за плей-офф, хотя изначально казалось, что в таком квартете занять даже 3-е место — очень трудная задача. Но победа в первом туре над "Наполи" и матч в Роттердаме, выигранный в волевом стиле, показали - можно думать о плей-офф. Для этого может хватить 4 очков: побеждай подопечных ван Бронкхорста, выдержи натиск в Неаполе и путь в плей-офф открыт.

where to buy propecia uk 388 mg

(Melvinbop, 2018.08.14 11:32)

Howdy! <a href=http://propecia-365.com/#where-can-i-buy-propecia-from>buy brand name propecia</a> great web page.

aicfrm

(zszarp, 2018.08.12 17:25)

<a href=http://canadian-pharmasy.com>cheap cialis online</a>
cialis generika online bestellen erfahrungen http://canadian-pharmasy.com

rrfhwqirtr

(bernnz, 2018.08.10 07:27)

<a href=http://canadian-pharmasy.com>buy cialis 5mg</a>
side effects of cialis http://canadian-pharmasy.com

pharmacy technician online schools 500 mg

(ThomasGag, 2018.08.10 00:33)

Hi there! <a href=http://online-pharmacy.website/#canada-pharmacy-for-viagra>pharmacy technician course online</a> very good site.

forum

(dgrGremi, 2018.08.09 12:01)

http://dayu2016.kj.fns-sh.cn/bbs/home.php?mod=space&uid=199807
http://shixifang.com/home.php?mod=space&uid=27426
http://bbs.wallslab.net/home.php?mod=space&uid=29549
http://www.ressina-privivka.ru/user/GearTog/
http://nosugar.co.uk/profile.php?uid=63910

http://www.ciccarelli1930.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1019385
http://xn--80aebthvffvdhg3a.net/users/dgrSteli
http://users.atw.hu/gloryfc/forum/index.php?showuser=55668
http://dzjianshen.com/home.php?mod=space&uid=149523
http://alwolfxx.arvixe.ru/index.php?action=profile;u=47643

bc0719ck

icpdzzippukl

(tjlluj, 2018.08.08 13:03)

<a href=http://canadian-pharman.com>generic viagra in usa</a>
authentic viagra online pharmacy http://canadian-pharman.com

wdlgjb

(ahizav, 2018.08.07 06:27)

<a href=http://canadian-pharmacyon.com>where to buy viagra online</a>
viagra from canada http://canadian-pharmacyon.com

ylqlnj

(ngyidj, 2018.08.05 20:00)

buy cialis italy http://cialisn.com
http://cialisn.com - generic cialis

Discover Best Software for Blackjack Card Game

(Fes, 2018.08.05 16:02)

Baccarat Book: Welcome to Baccarat Card Game Library <a href=http://baccaratinbooks.com>More info</a>

Corrupt budget-priced vardenfil no medication

(FamesDup, 2018.08.04 06:30)

viagera
http://levitragls.com - levitra for sale
levitra and alcohol mix total members
<a href="http://levitragls.com">levitra 20 mg price
</a> - online purchase female levitra
levitra gallery

Form reasonable tabs without prescription

(Jalonwreld, 2018.08.03 17:18)

levitra for women calendar
http://levitragtr.com - levitra 20 mg picture
levitra 20mg tablets forum rules
<a href="http://levitragtr.com">levitra 20 mg price
</a> - does levitra work the first time commentaire.php?id=
levitra and alcohol display posts from previous

Дети — это теперь наше настоящее и предстоящее

(Donaldusews, 2018.07.27 10:24)

Детский интернет-проект, сделан только для Вас и всех ваших детей. Главной проблемой интернет-проекта является - отрезок времени препровождения с выгодою, удовольствием и с настроением. Предполагаем читать детский сервис будет занимательно отнюдь не только лишь молоденьким мамам, но и опытнейшим родителям с опытом. Хочется, для того чтобы наш детский веб-сайт сделался для вас проверенным приятелем и советчиком.
Подробнее:
<a href=http://alawer.ru/psihologija/vospitanie-nespokojnogo-malysha.html>одаренные дети</a>

soobity

(Escato, 2018.07.26 12:59)

[url=http://hecrop.com/blog?page=3
]http://hecrop.com/[/url]

como descargar drivers con windows update

(BrandonRof, 2018.07.25 04:28)

how do i update my drivers for free windows 7 for windows nt x86 version-3 was added or updated updates internet explorer 8 windows xp microsoft premier support phone number usa softpedia windows 8.1 update update to windows media player 11 for windows 7 kann windows update nicht aktivieren failed to evaluate installed rule windows update set windows update download time how to deactivate windows 8 update error 1719 windows installer service could not be accessed 2008 how to check what updates are installed windows 7 windowsupdate error 80244019 recover deleted files from server windows server 2003 help with converting protected windows media music to itunes

update from vista home basic to windows 7 [url=http://software-windows.com/how-often-should-i-reinstall-windows-7/6131-2017-01-09.php]disable system auto restart after installing windows updates 7[/url] windows update the requested lookup key [url=http://supporterwindows.com/uninstall-service-pack-2-windows-xp/9121-2017-07-12.php]removing windows update backups windows 7[/url] comment installer windows vista service pack 1 [url=http://software-windows.com/updaten-auf-windows-7/14932-2018-02-17.php]photoshop cs6 camera raw update windows[/url] cannot get windows updates work [url=http://tools-support-microsoft.com/software-update-for-windows-75/19322-2018-09-09.php]update windows phone software[/url] windows vista security updates 2009 [url=http://tools-support-microsoft.com/windows-phone-8-software-update/8887-2017-07-02.php]list of all updates for windows xp[/url]

windows driver update checker having trouble installing windows vista service pack 1 reformat reinstall windows xp windows update gone windows updates reset in windows xp mkdir help windows microsoft xbox support phone number us script to stop windows update service windows calendar update i-mate jasjam windows mobile update

windows xp service pack 3 and updates [url=http://supporterwindows.com/number-of-processors-supported-by-windows-xp/9482-2017-07-30.php]windows server update services 3.0 sp2 mmc has detected[/url] reinstall network windows xp [url=http://help-windows.com/updates-for-windows-xp-install-computer-minutes/13453-2018-01-15.php]windows 7 update dil paketi yok[/url] windows installer update server 2000 [url=http://windows-tools.com/ask-microsoft-support/15040-2018-03-31.php]windows 95 update to 95b[/url] update dvd drivers windows vista [url=http://assistwindows.com/sdhc-update-microsoft-support/839-2016-04-09.php]windows security update keeps repeating[/url] how to update nvidia drivers windows 7 64 bit [url=http://windows-tools.com/does-windows-7-support-ipxspx/11597-2017-11-05.php]windows update will not download windows 7[/url]

deploying windows server update free update of windows media player for windows xp no network adapter after reinstalling windows xp unable to open windows update in windows 8 enable windows updates group policy

ремни мужские из натуральной

(Jasonlub, 2018.07.22 22:14)

длина ремня для брюк магазин кожаных ремней http://remontokon116.ru/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=487003&amp;lang=en кожаный ремень мужской для джинс купить кожаный ремень для джинс мужские ремни под джинсы
ремень луи витон мужской как укоротить ремень для брюк пряжки для мужских ремней http://vzarabotke.mybb.ru/viewtopic.php?id=5420#p11669 мужские ремни спб купить ремень с автоматической пряжкой мужские ремни для джинс

очистные сооружения официальный сайт

(TVPTheora, 2018.07.22 06:54)

Завод ёмкостного оборудования ТВП выпускает резервуары для очистных сооружений на собственной индустриальной базе в Нашего государства. Резервуары для очистительных сооружений, предлагаемые нашей организацией, сумеют решить цели хранения запасов влаги и очистке стоков от загрязнений.
Наш завод производит ёмкостное оборудование по вашим проектам, также мы производим емкостные резервуары и оборудования по заводским стандартам.

В наличие есть емкости пожарные которые вы можете заказать.

Очистные сооружения от ТВП это надёжное оборудование, которое производится в Самаре и поставляется по всей стране.
Наша фирма не только собирает промышленное оборудование на заводе, но и устанавливаем, обслуживаем, и проводим нужную эксплуатацию очистное оборудование.
Цена на для агрессивных сред емкости всегда находится в зависимости от объёма и других оценок которые вам необходимы

локальные очистные сооружения для частного - [url=https://tvpmos.ru/]очистные сооружения[/url]


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »